top of page

Wie zijn wij?

Berthy Cambier

Net als Marian ben ik moeder van twee volwassen kinderen en ook ik ben inmiddels oma van een prachtige kleinzoon. Na mijn middelbare schoolopleiding belandde ik achter een bureau. Eerst bij een Haagse krant, daarna bij diverse uitgeverijen om uiteindelijk op diverse advocatenkantoren als secretaresse mijn plekje in te nemen. Nog steeds verricht ik met veel plezier dit werk, zij het thans op parttime basis. Reiki is in 2001 in mijn leven gekomen. Deze spirituele healing-methode trof mij van meet af aan zo diep dat ik besloot Reiki Master te worden. Sindsdien heb ik vele Reiki cursussen en behandelingen mogen geven en ik hoop hiermee nog lange tijd door te kunnen gaan.

Ik ben lid van diverse Reiki organisaties zoals de Reiki Ryoho Foundation en Reiki Vereniging Cirkel.

In 2002 begon ik aan een opleiding tot Gidswerker ( een spiritueel therapeutische opleiding gebaseerd op het werk van Eva Pierrakos) om mijn cliënten beter te kunnen begeleiden. Deze opleiding heb ik medio 2006 afgerond.

In 2008 - 2010 volgde ik de training: "De Geestelijke Weg" aan het Titus Brandsma Instituut te Nijmegen.

Ik wil graag al mijn vaardigheden inzetten om mensen te helpen bewust(er) te gaan leven zodat het plezier in het dagelijks leven weer terugkomt, het lichaam meer kan ontspannen en meer en meer contact gemaakt kan worden met de eigen innerlijke kracht.

bottom of page