top of page

Het popje Superheld Reiki

Na een Reiki-behandeling vroeg een kind om een echte Superheld Reiki. Hij zei dat hij graag een Superheld Reiki mee naar huis wilde nemen. En waarom ook niet? Waarom niet iets fysieks te hebben om kinderen te helpen bij hun vragen? Ik heb de beschrijvingen van deze Superheld, die sommige kinderen tijdens de Reiki-behandeling met mij deelden verzameld en zo werd onze echte Superheld Reiki geboren.

aldus Silvia Oliveira

Het popje Superheld Reiki kan een ware vriend en houvast zijn voor uw kind tijdens zijn reis langs de grotten en bij het aanleren en gebruiken van de ‘magische woorden’. Uw kind heeft dan altijd zijn superheld dicht bij zich.

Het leuke stoffen popje is ongeveer 32 cm groot. Aan de binnenkant van zijn cape heeft hij een geheim zakje waarin een magische spreuk kan worden bewaard. Superheld Reiki komt graag naar u toe!

U kunt het voor € 15,- (excl. portokosten) bij Berthy bestellen door even een e-mailtje te zenden met daarin uw naam, adres en telefoonnummer. U kunt hiervoor gebruikmaken van deze link.

Na ontvangst van de betaling wordt het popje naar u toegezonden.

bottom of page